gardet.hyresbostad-stockholm.se: Hyresbostad i Gärdet

Hyresbostad i Gärdet

Om Gärdet
Gärdet ligger cirka 2 km nordost om Stockholm city, vid gränsen till Östermalm. Området är karakteriserat av sina fristående funkishus och mysiga innergårdar. Gärdet har inte bara varit populärt bland familjer, också många ungdomar finner denna trevliga stadsdel väldigt attraktiv.Området och service på Gärdet
Med kort gångavstånd till Östermalm, finns det möjlighet till restauranger, caféer och många butiker. På Karlaplan finns det också inköpsmöjligheter i shoppingcentret, Fältöversten.
Gärdet är omgett av fanatisk miljö i form av stora gräsytor, skogar och parker. Norra Djurgården, Lill-Jansskogen och Gärdefältet erbjuder långa motionsspår, idrottsplatser och lekplatser.Kommunikationer på Gärdet
På fem minuter tar du dig till Stockholm city med antingen tunnelbanans röda linje eller någon av innerstadsbussarna.Länkar om Gärdet:
Karta över Gärdet

Denna hemsida har skapats av en av Sveriges ledande bostadsportaler med syftet att hjälpa de som är i behov av en bostad. Klicka på länkarna till höger för att påbörja din sökning efter en hyresbostad. Du får en överblick över alla relevanta hyresbostäder som finns på marknaden just nu. Med lite tur har du hittat en bostad inom fem minuter.

Icon CO2 neutral website English transparent.png